Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Mikrobiologia ogólna i żywności [WL-19T1.Mikr.Żyw.1] Semestr letni 2019/2020
Ćwiczenia przedkliniczne, grupa nr 12

Przejdź do planu zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot: Mikrobiologia ogólna i żywności [WL-19T1.Mikr.Żyw.1]
Zajęcia: Semestr letni 2019/2020 [19/20L] (zakończony)
Ćwiczenia przedkliniczne [CWPK], grupa nr 12 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce: Podana informacja o terminie jest orientacyjna. W celu uzyskania pewnej informacji obejrzyj kalendarz roku akademickiego lub skontaktuj się z wykładowcą (nieregularności zdarzają się przede wszystkim w przypadku zajęć odbywających się rzadziej niż co tydzień). (brak danych)
Liczba osób w grupie: 4
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Zaliczenie lub ocena
Prowadzący: Małgorzata Biernat-Sudolska, Monika Brzychczy-Włoch, Agnieszka Chmielarczyk, Agata Pietrzyk, Dominika Salamon, Magdalena Skóra, Sława Szostek, Katarzyna Talaga-Ćwiertnia, Anna Tomusiak-Plebanek
Uwagi:

Kierunek dietetyka, studia stacjonarne I stopnia, WL-1 i WL-2

Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
ul. Gołębia 24, 31-007 Kraków https://www.uj.edu.pl kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 usosweb12b