Mikrobiologia ogólna i żywności
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | LE.DI.1S.2o0790 |
Kod Erasmus / ISCED: |
(brak danych)
/
(0912) Medycyna
|
Nazwa przedmiotu: | Mikrobiologia ogólna i żywności |
Jednostka: | Wydział Lekarski |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
2.00
|
Język prowadzenia: | polski |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2023/2024" (zakończony)
Okres: | 2023-10-01 - 2024-01-28 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia, 9 godzin
Seminarium, 11 godzin
Wykład w formie kształcenia na odległość, 10 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Anna Tomusiak-Plebanek | |
Prowadzący grup: | Małgorzata Biernat-Sudolska, Agnieszka Chmielarczyk, Tomasz Gosiewski, Agnieszka Krawczyk, Paweł Krzyściak, Magdalena Skóra, Agnieszka Sroka-Oleksiak, Magdalena Strus, Sława Szostek, Anna Tomusiak-Plebanek | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.cm-uj.krakow.pl/pl/document/c52573e7-b26d-4cad-8546-8061db20cae9.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Egzamin |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.