Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Mikrobiologia ogólna i żywności LE.DI.1S.2o0790
Seminarium (SEM) Semestr zimowy 2023/2024

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 11
Limit miejsc: (brak limitu)

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 (brak danych), (sala nieznana)
Magdalena Strus, Sława Szostek, Paweł Krzyściak 12/15 szczegóły
2 (brak danych), (sala nieznana)
Magdalena Strus, Sława Szostek, Paweł Krzyściak 11/15 szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
ul. Gołębia 24, 31-007 Kraków https://www.uj.edu.pl kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0 usosweb12a