Etniczne i kulturowe uwarunkowania zachowań żywieniowych
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | NZ.ZP.1S.2f0313 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Etniczne i kulturowe uwarunkowania zachowań żywieniowych |
Jednostka: | Wydział Nauk o Zdrowiu |
Grupy: |
Grupa przedmioty do wyboru |
Punkty ECTS i inne: |
3.00
|
Język prowadzenia: | polski |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2023/2024" (w trakcie)
Okres: | 2024-02-26 - 2024-06-16 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ WYK
PT EL-WYK
|
Typ zajęć: |
Wykład, 24 godzin
Wykład w formie kształcenia na odległość, 6 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Ewa Błaszczyk-Bębenek, Beata Piórecka | |
Prowadzący grup: | Ewa Błaszczyk-Bębenek | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.cm-uj.krakow.pl/pl/document/7618b93a-9120-46d4-a4be-00b7615bb58b.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.