Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Etniczne i kulturowe uwarunkowania zachowań żywieniowych

Informacje ogólne

Kod przedmiotu: NZ.ZP.1S.2f0313
Kod Erasmus / ISCED: (brak danych) / (brak danych)
Nazwa przedmiotu: Etniczne i kulturowe uwarunkowania zachowań żywieniowych
Jednostka: Wydział Nauk o Zdrowiu
Grupy: Grupa przedmioty do wyboru
Punkty ECTS i inne: 3.00 Podstawowe informacje o zasadach przyporządkowania punktów ECTS:
  • roczny wymiar godzinowy nakładu pracy studenta konieczny do osiągnięcia zakładanych efektów uczenia się dla danego etapu studiów wynosi 1500-1800 h, co odpowiada 60 ECTS;
  • tygodniowy wymiar godzinowy nakładu pracy studenta wynosi 45 h;
  • 1 punkt ECTS odpowiada 25-30 godzinom pracy studenta potrzebnej do osiągnięcia zakładanych efektów uczenia się;
  • tygodniowy nakład pracy studenta konieczny do osiągnięcia zakładanych efektów uczenia się pozwala uzyskać 1,5 ECTS;
  • nakład pracy potrzebny do zaliczenia przedmiotu, któremu przypisano 3 ECTS, stanowi 10% semestralnego obciążenia studenta.

zobacz reguły punktacji
Język prowadzenia: polski

Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2023/2024" (w trakcie)

Okres: 2024-02-26 - 2024-06-16
Wybrany podział planu:
Przejdź do planu
Typ zajęć:
Wykład, 24 godzin więcej informacji
Wykład w formie kształcenia na odległość, 6 godzin więcej informacji
Koordynatorzy: Ewa Błaszczyk-Bębenek, Beata Piórecka
Prowadzący grup: Ewa Błaszczyk-Bębenek
Strona przedmiotu: https://sylabus.cm-uj.krakow.pl/pl/document/7618b93a-9120-46d4-a4be-00b7615bb58b.pdf
Lista studentów: (nie masz dostępu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
ul. Gołębia 24, 31-007 Kraków https://www.uj.edu.pl kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0 usosweb12b