Biotechnologia i mikrobiologia przemysłowa
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | WBT-BT641-L |
Kod Erasmus / ISCED: |
(brak danych)
/
(0512) Biochemia
|
Nazwa przedmiotu: | Biotechnologia i mikrobiologia przemysłowa |
Jednostka: | Wydział Biochemii, Biofizyki i Biotechnologii |
Grupy: |
przedmioty obowiązkowe dla III roku biotechnologii LIC |
Punkty ECTS i inne: |
0 LUB
5.00
(w zależności od programu)
|
Język prowadzenia: | polski |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2023/2024" (w trakcie)
Okres: | 2024-02-26 - 2024-06-16 |
Przejdź do planu
PN WYK
WT ŚR CZ CW
CW
CW
CW
PT CW
|
Typ zajęć: |
Ćwiczenia, 40 godzin
Wykład, 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Emilia Bonar, Benedykt Władyka | |
Prowadzący grup: | Emilia Bonar, Kinga Chlebicka, Zuzanna Głowacka-Grzyb, Benedykt Władyka, Tomasz Żądło | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Przedmiot - Egzamin | |
Sylabus przedmiotu dla studentów rozpoczynających studia od roku akademickiego 19/20 lub później: | Biotechnologia, studia stacjonarne pierwszego stopnia, rok 3 |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.