adiunkt w jednostce Wydział Biochemii, Biofizyki i Biotechnologii
|
dr inż.
Emilia Bonar
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Zakład Biochemii Analitycznej
pokój 118
tel. 664 65 11
Zainteresowania
Gronkowcowe czynniki wirulencji.
Gronkowcowe układy toksyna-antytoksyna.
Techniki proteomiki w badaniu odpowiedzi komórkowej na działanie czynników środowiskowych i w identyfikacji czynników zaangażowanych w wirulencję.
Przemysłowe procesy produkcyjne w biotechnologii.
Koordynowane przedmioty
23/24Z - Chemia białek II WBt-BT137
23/24Z - Planowanie i prowadzenie procesu biotechnologicznego na przykładzie produkcji piwa WBT-BT610
23/24L - Biotechnologia przemysłowa WCh-ZRM-O112-22
23/24L - Planowanie i prowadzenie procesu biotechnologicznego na przykładzie produkcji piwa WBT-BT610
23/24L - Wstęp do biotechnologii WBt-BT241
Prowadzone przedmioty
23/24Z - Biotechnologia i mikrobiologia przemysłowa WBT-BT641-Z:
Konwersatorium (grupa 1), Konwersatorium (grupa 2), Konwersatorium (grupa 3), Konwersatorium (grupa 4), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Planowanie i prowadzenie procesu biotechnologicznego na przykładzie produkcji piwa WBT-BT610:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
23/24Z - Pracownia specjalizacyjna II dla biotechnologii molekularnej WBT-BT2-014-1:
Pracownia (grupa 1)
23/24L - Biotechnologia i mikrobiologia przemysłowa WBT-BT641-L:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6)
23/24L - Biotechnology and Industrial Microbiology – Practical Course WBT-MBT2-27E:
Ćwiczenia (grupa 1)