Substancje szkodliwe dla środowiska w żywności i kosmetykach [WCh-CM-H106-19]
Semestr letni 2023/2024
Laboratorium,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Substancje szkodliwe dla środowiska w żywności i kosmetykach [WCh-CM-H106-19] | ||||||||||||||||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2023/2024 [23/24L]
(w trakcie)
Laboratorium [LAB], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
każdy wtorek, 8:00 - 12:00
(sala nieznana) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Część spotkań jest ukryta - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 0 | ||||||||||||||||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||||||||||||||||||
Prowadzący: | Karolina Augustyniak, Marcin Kobielusz, Mirosława Kot, Kamilla Małek, Joanna Mazurkiewicz, Paweł Miśkowiec, Łukasz Pięta, Agnieszka Węgrzyn | ||||||||||||||||||||||||||||||||
Uwagi: |
od II połowy kwietnia |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.