asystent w jednostce Katedra Epidemiologii i Medycyny Zapobiegawczej
|
dr
Małgorzata Maraj
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Środy 10:00 - 11:00
Prowadzone przedmioty
23/24Z - Edukacja i poradnictwo żywieniowe LE.DI.2S.2o0264:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
23/24Z - Prewencja dietą i dietoterapia wybranych chorób cywilizacyjnych LE.LE.JN.3f1231:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Seminarium (grupa 1)
23/24Z - Prewencja dietą i dietoterapia wybranych chorób cywilizacyjnych LE.LE.JS.3f1231:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Seminarium (grupa 1)
23/24L - Ocena stanu odżywienia z elementami antropometrii LE.DI.2S.1o0859:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
23/24L - Praktyczny dobór produktów żywnościowych - dania kuchni azjatyckiej LE.DI.1S.2f1069:
Ćwiczenia (grupa 1)
23/24L - Praktyczny dobór produktów żywnościowych - dieta bezglutenowa LE.DI.1S.2f1070:
Ćwiczenia (grupa 1)
23/24L - Praktyczny dobór produktów żywnościowych - dieta ubogoenergetyczna LE.DI.1S.2f1073:
Ćwiczenia (grupa 1)
23/24L - Praktyczny dobór produktów żywnościowych - dieta w chorobie wrzodowej i refluksie LE.DI.1S.2f1074:
Ćwiczenia (grupa 1)
23/24L - Praktyczny dobór produktów żywnościowych - dieta łatwostrawna bogatobiałkowa LE.DI.1S.2f1071:
Ćwiczenia (grupa 1)