Technologia żywności i potraw
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | LE.DI.1S.2o1583 |
Kod Erasmus / ISCED: |
(brak danych)
/
(0912) Medycyna
|
Nazwa przedmiotu: | Technologia żywności i potraw |
Jednostka: | Wydział Lekarski |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
3.00
|
Język prowadzenia: | polski |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2023/2024" (w trakcie)
Okres: | 2024-02-26 - 2024-06-16 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia, 20 godzin
Seminarium, 20 godzin
Wykład w formie kształcenia na odległość, 20 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Joanna Zając | |
Prowadzący grup: | Jadwiga Helbin, Małgorzata Maraj, Agata Skop-Lewandowska, Sylwia Warzecha, Joanna Zając | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.cm-uj.krakow.pl/pl/document/653a5e50-f5f0-4bce-b85f-94bd6b4cf19e.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.