Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Punkt LogowaniaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Technologia żywności i potraw

Informacje ogólne

Kod przedmiotu: LE.DI.1S.2o1583 Kod Erasmus / ISCED: (brak danych) / (0912) Medycyna
Nazwa przedmiotu: Technologia żywności i potraw
Jednostka: Wydział Lekarski
Grupy:
Punkty ECTS i inne: 0 LUB 3.00 (w zależności od programu)
zobacz reguły punktacji
Język prowadzenia: polski

Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2020/2021" (jeszcze nie rozpoczęty)

Okres: 2021-02-24 - 2021-06-15
Wybrany podział planu:


powiększ
zobacz plan zajęć
Typ zajęć: Ćwiczenia, 20 godzin więcej informacji
Kształcenie na odległość, 20 godzin więcej informacji
Seminarium, 20 godzin więcej informacji
Koordynatorzy: Jadwiga Helbin, Joanna Zając
Prowadzący grup: Paulina Głodo, Jadwiga Helbin, Agata Skop-Lewandowska, Joanna Zając
Strona przedmiotu: https://sylabus.cm-uj.krakow.pl/pl/document/73edf762-a363-413f-aeaa-e85c46c5641e.pdf
Lista studentów: (nie masz dostępu)
Zaliczenie: Przedmiot - Zaliczenie na ocenę
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.