Technologia żywności i potraw
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | LE.DI.1S.2o1583 | Kod Erasmus / ISCED: |
(brak danych)
/
(0912) Medycyna
![]() |
Nazwa przedmiotu: | Technologia żywności i potraw | ||
Jednostka: | Wydział Lekarski | ||
Grupy: | |||
Punkty ECTS i inne: |
0 LUB
3.00
(w zależności od programu) ![]() ![]() |
||
Język prowadzenia: | polski |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2020/2021" (w trakcie)
Okres: | 2021-02-25 - 2021-06-15 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia, 20 godzin ![]() Kształcenie na odległość, 20 godzin ![]() Seminarium, 20 godzin ![]() |
|
Koordynatorzy: | Jadwiga Helbin, Joanna Zając | |
Prowadzący grup: | Paulina Głodo, Jadwiga Helbin, Agata Skop-Lewandowska, Joanna Zając | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.cm-uj.krakow.pl/pl/document/73edf762-a363-413f-aeaa-e85c46c5641e.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Przedmiot - Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.