starszy wykładowca w jednostce Katedra Epidemiologii i Medycyny Zapobiegawczej
|
dr
Agata Skop-Lewandowska
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
w każdy wtorek w godz.: 11-13.
Koordynowane przedmioty
23/24Z - Aktualne trendy w żywieniu FA.AM.JS.2f0011
23/24Z - Modne diety alternatywne FA.FA.JS.1f0801
23/24Z - Poradnictwo żywieniowe LE.DI.1S.3o1039
23/24Z - Produkcja potraw LE.DI.2S.1f1264
23/24Z - Trendy w żywieniu osób zdrowych LE.LE.JN.3f1615
23/24Z - Trendy w żywieniu osób zdrowych LE.LE.JS.3f1615
23/24L - Ocena stanu odżywienia z elementami antropometrii LE.DI.2S.1o0859
23/24L - Praktyczny dobór produktów żywnościowych - dieta w chorobie wrzodowej i refluksie LE.DI.1S.2f1074
23/24L - Praktyczny dobór produktów żywnościowych - dieta w schorzeniach układu sercowo-naczyniowego LE.DI.1S.2f1075
23/24L - Praktyczny dobór produktów żywnościowych - dieta łatwostrawna niskotłuszczowa LE.DI.1S.2f1072
23/24L - Produkcja potraw LE.DI.2S.1f1264
Prowadzone przedmioty
23/24Z - Aktualne trendy w żywieniu FA.AM.JS.2f0011:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Pracownia komputerowa (grupa 1), Pracownia komputerowa (grupa 2), Pracownia komputerowa (grupa 3), Pracownia komputerowa (grupa 4)
23/24Z - Diety alternatywne – charakterystyka i ocena racjonalności LE.DI.1S.3f0242:
Wykład w formie kształcenia na odległość (grupa 1), Seminarium (grupa 1)
23/24Z - Edukacja i poradnictwo żywieniowe LE.DI.2S.2o0264:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
23/24Z - Higiena LE.LE.JN.2o0557:
Ćwiczenia (grupa 13), Ćwiczenia (grupa 14), Seminarium (grupa 13), Seminarium (grupa 14)
23/24Z - Higiena LE.LE.JS.2o0557:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 9), Ćwiczenia (grupa 11), Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 3), Seminarium (grupa 5), Seminarium (grupa 7), Seminarium (grupa 9), Seminarium (grupa 11)
23/24Z - Planowanie diet leczniczych LE.DI.1S.2o0965:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
23/24Z - Poradnictwo żywieniowe LE.DI.1S.3o1039:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład w formie kształcenia na odległość (grupa 1), Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
23/24L - Higiena LE.LE.JS.2o0557:
Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 8), Ćwiczenia (grupa 10), Ćwiczenia (grupa 12), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 4), Seminarium (grupa 6), Seminarium (grupa 8), Seminarium (grupa 10), Seminarium (grupa 12)
23/24L - Ocena stanu odżywienia z elementami antropometrii LE.DI.2S.1o0859:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład w formie kształcenia na odległość (grupa 1)
23/24L - Praktyczny dobór produktów żywnościowych - dieta bezglutenowa LE.DI.1S.2f1070:
Ćwiczenia (grupa 1)
23/24L - Praktyczny dobór produktów żywnościowych - dieta w schorzeniach układu sercowo-naczyniowego LE.DI.1S.2f1075:
Ćwiczenia (grupa 1)
23/24L - Praktyczny dobór produktów żywnościowych - dieta łatwostrawna niskotłuszczowa LE.DI.1S.2f1072:
Ćwiczenia (grupa 1)
23/24L - Technologia żywności i potraw LE.DI.1S.2o1583:
Wykład w formie kształcenia na odległość (grupa 1), Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
23/24L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego i żywienia w szpitalach LE.DI.2S.1f1754:
Wykład w formie kształcenia na odległość (grupa 1), Seminarium (grupa 1)