Planowanie i prowadzenie procesu biotechnologicznego na przykładzie produkcji piwa
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | WBT-BT610 |
Kod Erasmus / ISCED: |
(brak danych)
/
(0510) Biological and related sciences
|
Nazwa przedmiotu: | Planowanie i prowadzenie procesu biotechnologicznego na przykładzie produkcji piwa |
Jednostka: | Wydział Biochemii, Biofizyki i Biotechnologii |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
2.00
|
Język prowadzenia: | polski |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2023/2024" (zakończony)
Okres: | 2023-10-01 - 2024-01-28 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia, 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Emilia Bonar, Benedykt Władyka | |
Prowadzący grup: | Emilia Bonar, Zuzanna Głowacka-Grzyb, Benedykt Władyka | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Przedmiot - Zaliczenie na ocenę | |
Sylabus przedmiotu dla studentów rozpoczynających studia od roku akademickiego 19/20 lub później: | Biotechnologia, studia stacjonarne pierwszego stopnia, rok 3 |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2023/2024" (w trakcie)
Okres: | 2024-02-26 - 2024-06-16 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia, 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Emilia Bonar, Benedykt Władyka | |
Prowadzący grup: | Emilia Bonar, Benedykt Władyka | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Przedmiot - Zaliczenie na ocenę | |
Sylabus przedmiotu dla studentów rozpoczynających studia od roku akademickiego 19/20 lub później: | Biotechnologia, studia stacjonarne pierwszego stopnia, rok 3 |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.