Technologia żywności i potraw WL-T2.Tech.Żyw.Potr.
Seminarium (SEM)
Semestr letni 2019/2020
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje | |
---|---|---|---|---|---|
1 |
każdy poniedziałek, 13:45 - 16:00,
sala s. jednostki-higien |
Agata Skop-Lewandowska, Artur Potocki | 12/ |
|
|
2 |
każdy poniedziałek, 16:00 - 18:15,
sala s. jednostki-higien |
Agata Skop-Lewandowska, Artur Potocki | 14/ |
|
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Kopernika 7 |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.