Technologia żywności i potraw [WL-T2.Tech.Żyw.Potr.]
Semestr letni 2019/2020
Seminarium,
grupa nr 2
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Technologia żywności i potraw [WL-T2.Tech.Żyw.Potr.] | ||||||||||||||||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2019/2020 [19/20L]
(zakończony)
Seminarium [SEM], grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie lub ocena | ||||||||||||||||||||||||||||||||
Prowadzący: | Artur Potocki, Agata Skop-Lewandowska | ||||||||||||||||||||||||||||||||
Uwagi: |
Kierunek dietetyka, studia stacjonarne I stopnia, WL-2 |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.