Planowanie i prowadzenie procesu biotechnologicznego na przykładzie produkcji piwa WBT-BT610
Ćwiczenia (CW)
Semestr zimowy 2023/2024
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje | |
---|---|---|---|---|---|
1 |
niestandardowa częstotliwość,
sala nn |
Benedykt Władyka, Emilia Bonar | 8/8 |
|
|
2 |
niestandardowa częstotliwość,
sala nn |
Benedykt Władyka, Emilia Bonar, Zuzanna Głowacka-Grzyb | 8/8 |
|
|
3 |
niestandardowa częstotliwość,
sala nn |
Benedykt Władyka, Emilia Bonar | 0/0 |
|
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: III Kampus, Gronostajowa 7 |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.