Analiza i ocena jakości żywności LE.DI.1S.2o0026
Ćwiczenia (CW)
Semestr letni 2023/2024
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje | |
---|---|---|---|---|---|
1 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Justyna Dobrowolska-Iwanek, Mirosław Krośniak, Joanna Chłopicka, Małgorzata Tyszka-Czochara, Jadwiga Kryczyk-Kozioł | 8/8 |
|
|
2 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Justyna Dobrowolska-Iwanek, Mirosław Krośniak, Joanna Chłopicka, Małgorzata Tyszka-Czochara, Jadwiga Kryczyk-Kozioł | 8/9 |
|
|
3 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Justyna Dobrowolska-Iwanek, Mirosław Krośniak, Joanna Chłopicka, Małgorzata Tyszka-Czochara, Jadwiga Kryczyk-Kozioł | 7/9 |
|
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.