Analiza środków spożywczych FA.AM.JS.3o0028
Ćwiczenia (CW)
Semestr letni 2023/2024
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje | |
---|---|---|---|---|---|
1 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Jadwiga Kryczyk-Kozioł, Joanna Chłopicka, Mirosław Krośniak | 8/ |
|
|
2 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Joanna Chłopicka, Jadwiga Kryczyk-Kozioł, Mirosław Krośniak | 8/ |
|
|
3 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Joanna Chłopicka, Jadwiga Kryczyk-Kozioł, Mirosław Krośniak | 6/ |
|
|
4 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Joanna Chłopicka, Małgorzata Tyszka-Czochara, Jadwiga Kryczyk-Kozioł, Mirosław Krośniak | 7/ |
|
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.