Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Analiza środków spożywczych FA.AM.JS.3o0028
Ćwiczenia (CW) Semestr letni 2023/2024

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 12
Limit miejsc: (brak limitu)

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 (brak danych), (sala nieznana)
Jadwiga Kryczyk-Kozioł, Joanna Chłopicka, Mirosław Krośniak 8/ szczegóły
2 (brak danych), (sala nieznana)
Joanna Chłopicka, Jadwiga Kryczyk-Kozioł, Mirosław Krośniak 8/ szczegóły
3 (brak danych), (sala nieznana)
Joanna Chłopicka, Jadwiga Kryczyk-Kozioł, Mirosław Krośniak 6/ szczegóły
4 (brak danych), (sala nieznana)
Joanna Chłopicka, Małgorzata Tyszka-Czochara, Jadwiga Kryczyk-Kozioł, Mirosław Krośniak 7/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
ul. Gołębia 24, 31-007 Kraków https://www.uj.edu.pl kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0 usosweb12a