Plan zajęć grupy przedmiotów
- Jednostka:
- Wydział Lekarski
- Grupa przedmiotów:
- Przedmioty II rok, kierunek dietetyka, studia stacjonarne licencjackie
- Cykl dydaktyczny:
- Semestr letni 2019/2020
Zajęcia bez konkretnego terminu:
- Technologia żywności i potraw - Ćwiczenia przedkliniczne (s. jednostki-biochem bud.Kop7), Jadwiga Helbin, Joanna Zając
- Technologia żywności i potraw - Ćwiczenia przedkliniczne (s. jednostki-biochem bud.Kop7), Jadwiga Helbin, Joanna Zając
- Technologia żywności i potraw - Ćwiczenia przedkliniczne (s. jednostki-biochem bud.Kop7), Jadwiga Helbin, Joanna Zając
- Technologia żywności i potraw - Ćwiczenia przedkliniczne (s. jednostki-biochem bud.Kop7), Jadwiga Helbin, Joanna Zając
- Technologia żywności i potraw - Ćwiczenia przedkliniczne (s. jednostki-biochem bud.Kop7), Jadwiga Helbin, Joanna Zając
Legenda wykorzystanych na planie kodów budynków:
- Kop12 — Kopernika 12
- Kop7 — Kopernika 7