Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Punkt LogowaniaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Technologia żywności i potraw WL-T2.Tech.Żyw.Potr.
Semestr letni 2019/2020
Ćwiczenia przedkliniczne, grupa nr 22

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Technologia żywności i potraw WL-T2.Tech.Żyw.Potr.
Zajęcia Semestr letni 2019/2020 (19/20L) (zakończony)
Ćwiczenia przedkliniczne (CWPK), grupa nr 22 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce:
niestandardowa częstotliwość
sala s. jednostki-biochem
Kopernika 7 jaki jest adres?
Liczba osób w grupie: 6
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Zaliczenie lub ocena
Prowadzący: Jadwiga Helbin, Joanna Zając
Uwagi:

Kierunek dietetyka, studia stacjonarne I stopnia, WL-2

Do listy studentów mają dostęp koordynatorzy przedmiotu, uczestnicy oraz prowadzący grup. Jesteś uczestnikiem, zatem masz dostęp.

wyślij wiadomość do studentów tej grupy (przez USOSmail)

Lista jest pusta
Nazwisko Imiona Stan
Lista jest pusta
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.