Technologia żywności i potraw [WL-T2.Tech.Żyw.Potr.]
Semestr letni 2019/2020
Ćwiczenia przedkliniczne,
grupa nr 21
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Technologia żywności i potraw [WL-T2.Tech.Żyw.Potr.] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2019/2020 [19/20L]
(zakończony)
Ćwiczenia przedkliniczne [CWPK], grupa nr 21 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
|
Liczba osób w grupie: | 5 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie lub ocena |
Prowadzący: | Jadwiga Helbin, Joanna Zając |
Uwagi: |
Kierunek dietetyka, studia stacjonarne I stopnia, WL-2 |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.