Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Technologia żywności i potraw [WL-T2.Tech.Żyw.Potr.] Semestr letni 2019/2020
Ćwiczenia przedkliniczne, grupa nr 21

Przejdź do planu zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot: Technologia żywności i potraw [WL-T2.Tech.Żyw.Potr.]
Zajęcia: Semestr letni 2019/2020 [19/20L] (zakończony)
Ćwiczenia przedkliniczne [CWPK], grupa nr 21 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce: Podana informacja o terminie jest orientacyjna. W celu uzyskania pewnej informacji obejrzyj kalendarz roku akademickiego lub skontaktuj się z wykładowcą (nieregularności zdarzają się przede wszystkim w przypadku zajęć odbywających się rzadziej niż co tydzień).
niestandardowa częstotliwość
sala s. jednostki-biochem
Kopernika 7 jaki jest adres?
Liczba osób w grupie: 5
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Zaliczenie lub ocena
Prowadzący: Jadwiga Helbin, Joanna Zając
Uwagi:

Kierunek dietetyka, studia stacjonarne I stopnia, WL-2

Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
ul. Gołębia 24, 31-007 Kraków https://www.uj.edu.pl kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 usosweb12c