Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Punkt LogowaniaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Jakość i bezpieczeństwo żywności

Informacje ogólne

Kod przedmiotu: LE.DI.2S.1f0628 Kod Erasmus / ISCED: (brak danych) / (0912) Medycyna
Nazwa przedmiotu: Jakość i bezpieczeństwo żywności
Jednostka: Wydział Lekarski
Grupy: Grupa 1B:
Punkty ECTS i inne: 0 LUB 2.00 (w zależności od programu)
zobacz reguły punktacji
Język prowadzenia: polski

Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2020/2021" (w trakcie)

Okres: 2020-10-01 - 2021-01-28
Wybrany podział planu:


powiększ
zobacz plan zajęć
Typ zajęć: Ćwiczenia, 20 godzin więcej informacji
Kształcenie na odległość, 10 godzin więcej informacji
Koordynatorzy: Jadwiga Helbin, Joanna Zając
Prowadzący grup: Jadwiga Helbin, Joanna Zając
Strona przedmiotu: https://sylabus.cm-uj.krakow.pl/pl/document/bd745f07-4af7-4725-b477-f06728cc3df8.pdf
Lista studentów: (nie masz dostępu)
Zaliczenie: Przedmiot - Zaliczenie na ocenę
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.