starszy wykładowca w jednostce Katedra Epidemiologii i Medycyny Zapobiegawczej
|
dr
Jadwiga Helbin
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
23/24Z - Ekologia i ochrona przyrody LE.DI.1S.1f0271
23/24Z - Kuchnie świata LE.DI.2S.2f0676
23/24Z - Środowiskowe i żywieniowe uwarunkowania zdrowia LE.LD.JN.3f1568
23/24Z - Środowiskowe i żywieniowe uwarunkowania zdrowia LE.LD.JS.3f1568
23/24Z - Środowiskowe i żywieniowe uwarunkowania zdrowia LE.LE.JN.3f1568
23/24Z - Środowiskowe i żywieniowe uwarunkowania zdrowia LE.LE.JS.3f1568
23/24L - Chemiczne i fizyczne aspekty jakości żywności LE.DI.2S.1f0139
23/24L - Ekologia i ochrona przyrody LE.DI.1S.1f0271
23/24L - Higiena i zdrowotne aspekty żywności LE.DI.1S.1f0559
23/24L - Kuchnie świata LE.DI.2S.2f0676
23/24L - Praktyczny dobór produktów żywnościowych - dieta łatwostrawna bogatobiałkowa LE.DI.1S.2f1071
23/24 - Podstawy żywienia człowieka LE.DI.1S.1o1027
23/24 - Żywienie człowieka LE.DI.1S.2o1784
Prowadzone przedmioty
23/24Z - Aktualne trendy w żywieniu FA.AM.JS.2f0011:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Pracownia komputerowa (grupa 1), Pracownia komputerowa (grupa 2), Pracownia komputerowa (grupa 3), Pracownia komputerowa (grupa 4)
23/24Z - Diety alternatywne – charakterystyka i ocena racjonalności LE.DI.1S.3f0242:
Wykład w formie kształcenia na odległość (grupa 1), Seminarium (grupa 1)
23/24Z - Edukacja i poradnictwo żywieniowe LE.DI.2S.2o0264:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
23/24Z - Ekologia i ochrona przyrody LE.DI.1S.1f0271:
Wykład w formie kształcenia na odległość (grupa 1), Seminarium (grupa 1)
23/24L - Chemiczne i fizyczne aspekty jakości żywności LE.DI.2S.1f0139:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład w formie kształcenia na odległość (grupa 1)
23/24L - Higiena i epidemiologia FA.AM.JS.1o0558:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
23/24L - Higiena i zdrowotne aspekty żywności LE.DI.1S.1f0559:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład w formie kształcenia na odległość (grupa 1), Seminarium (grupa 1)
23/24L - Jakość i bezpieczeństwo żywności LE.DI.2S.1f0628:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład w formie kształcenia na odległość (grupa 1)
23/24L - Praktyczny dobór produktów żywnościowych - dania kuchni azjatyckiej LE.DI.1S.2f1069:
Ćwiczenia (grupa 1)
23/24L - Praktyczny dobór produktów żywnościowych - dieta wegańska LE.DI.1S.2f1076:
Ćwiczenia (grupa 1)
23/24L - Praktyczny dobór produktów żywnościowych - dieta wegetariańska LE.DI.1S.2f1077:
Ćwiczenia (grupa 1)