adiunkt w jednostce Katedra Epidemiologii i Medycyny Zapobiegawczej
|
dr
Joanna Zając
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Poniedziałek: 13:00-14:00
Koordynowane przedmioty
23/24Z - Edukacja i poradnictwo żywieniowe LE.DI.2S.2o0264
23/24Z - Higiena LE.LE.JN.2o0557
23/24Z - Higiena LE.LE.JS.2o0557
23/24Z - Trends in nutrition of healthy people LE.LEE.JS.3f1614
23/24L - Higiena LE.LD.JN.1o0557
23/24L - Higiena LE.LD.JS.1o0557
23/24L - Higiena LE.LE.JN.2o0557
23/24L - Higiena LE.LE.JS.2o0557
23/24L - Hygiene LE.LDE.JS.1o0584
23/24L - Hygiene LE.LEE.JS.2o0584
23/24L - Jakość i bezpieczeństwo żywności LE.DI.2S.1f0628
23/24L - Ocena stanu odżywienia z elementami antropometrii LE.DI.2S.1o0859
23/24L - Technologia żywności i potraw LE.DI.1S.2o1583
Prowadzone przedmioty
23/24Z - Aktualne trendy w żywieniu FA.AM.JS.2f0011:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Pracownia komputerowa (grupa 1), Pracownia komputerowa (grupa 2), Pracownia komputerowa (grupa 3), Pracownia komputerowa (grupa 4)
23/24Z - Diety alternatywne – charakterystyka i ocena racjonalności LE.DI.1S.3f0242:
Wykład w formie kształcenia na odległość (grupa 1), Seminarium (grupa 1)
23/24Z - Edukacja i poradnictwo żywieniowe LE.DI.2S.2o0264:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
23/24Z - Ekologia i ochrona przyrody LE.DI.1S.1f0271:
Wykład w formie kształcenia na odległość (grupa 1)
23/24Z - Higiena LE.LE.JS.2o0557:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 9), Ćwiczenia (grupa 11)
23/24Z - Prewencja dietą i dietoterapia wybranych chorób cywilizacyjnych LE.LE.JN.3f1231:
Seminarium (grupa 1)
23/24Z - Prewencja dietą i dietoterapia wybranych chorób cywilizacyjnych LE.LE.JS.3f1231:
Seminarium (grupa 1)
23/24L - Chemiczne i fizyczne aspekty jakości żywności LE.DI.2S.1f0139:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład w formie kształcenia na odległość (grupa 1)
23/24L - Evidence-based medicine LE.LEE.JS.4o0332:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3), Seminarium (grupa 4)
23/24L - Higiena LE.LE.JS.2o0557:
Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 8), Ćwiczenia (grupa 10), Ćwiczenia (grupa 12)
23/24L - Higiena i epidemiologia FA.AM.JS.1o0558:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
23/24L - Jakość i bezpieczeństwo żywności LE.DI.2S.1f0628:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład w formie kształcenia na odległość (grupa 1)
23/24L - Technologia żywności i potraw LE.DI.1S.2o1583:
Wykład w formie kształcenia na odległość (grupa 1)