Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Planowanie i prowadzenie procesu biotechnologicznego na przykładzie produkcji piwa [WBT-BT610] Semestr zimowy 2020/2021
Ćwiczenia, grupa nr 1

Przejdź do planu zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot: Planowanie i prowadzenie procesu biotechnologicznego na przykładzie produkcji piwa [WBT-BT610]
Zajęcia: Semestr zimowy 2020/2021 [20/21Z] (zakończony)
Ćwiczenia [CW], grupa nr 1 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce: Podana informacja o terminie jest orientacyjna. W celu uzyskania pewnej informacji obejrzyj kalendarz roku akademickiego lub skontaktuj się z wykładowcą (nieregularności zdarzają się przede wszystkim w przypadku zajęć odbywających się rzadziej niż co tydzień).
(brak danych)
sala nn
III Kampus, Gronostajowa 7 jaki jest adres?
Liczba osób w grupie: 6
Limit miejsc: 6
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Prowadzący: Emilia Bonar, Benedykt Władyka
Uwagi:

termin zajęć do uzgodnienia

Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
ul. Gołębia 24, 31-007 Kraków https://www.uj.edu.pl kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 usosweb12c