Planowanie i prowadzenie procesu biotechnologicznego na przykładzie produkcji piwa WBT-BT610
Semestr zimowy 2020/2021
Ćwiczenia,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Planowanie i prowadzenie procesu biotechnologicznego na przykładzie produkcji piwa WBT-BT610 | |||
Zajęcia |
Semestr zimowy 2020/2021 (20/21Z)
(zakończony)
Ćwiczenia (CW), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||
![]() |
Termin i miejsce: | |||
Liczba osób w grupie: | 6 | |||
Limit miejsc: | 6 | |||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | |||
Prowadzący: | Emilia Bonar, Benedykt Władyka | |||
Uwagi: |
termin zajęć do uzgodnienia |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.