Produkcja potraw [LE.DI.2S.1f1264]
Semestr letni 2020/2021
Ćwiczenia,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Produkcja potraw [LE.DI.2S.1f1264] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2020/2021 [20/21L]
(zakończony)
Ćwiczenia [CW], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 14 |
Limit miejsc: | 10 |
Zaliczenie: | Zaliczenie lub ocena |
Prowadzący: | Jadwiga Helbin, Joanna Zając |
Uwagi: |
Kierunek dietetyka, studia stacjonarne II stopnia - I |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.