Chemiczne i fizyczne aspekty jakości żywności [LE.DI.2S.1f0139]
Semestr letni 2021/2022
Wykład w formie kształcenia na odległość,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Chemiczne i fizyczne aspekty jakości żywności [LE.DI.2S.1f0139] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2021/2022 [21/22L]
(zakończony)
Wykład w formie kształcenia na odległość [EL-WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 22 |
Limit miejsc: | 22 |
Zaliczenie: | Zaliczenie lub ocena |
Prowadzący: | Jadwiga Helbin, Joanna Zając |
Uwagi: |
Kierunek dietetyka, I rok II stopień |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.