Analiza i ocena jakości żywności WL-T2.Anal.Oc.Żyw.
Ćwiczenia przedkliniczne (CWPK)
Semestr letni 2019/2020
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje | |
---|---|---|---|---|---|
1 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Justyna Dobrowolska-Iwanek, Mirosław Krośniak, Joanna Chłopicka, Małgorzata Tyszka-Czochara, Jadwiga Kryczyk-Kozioł | 10/ |
|
|
2 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Justyna Dobrowolska-Iwanek, Mirosław Krośniak, Małgorzata Tyszka-Czochara, Jadwiga Kryczyk-Kozioł | 10/ |
|
|
3 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Justyna Dobrowolska-Iwanek, Mirosław Krośniak, Joanna Chłopicka, Jadwiga Kryczyk-Kozioł, Małgorzata Tyszka-Czochara | 6/ |
|
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.