Analiza środków spożywczych WFa.ANA-2ST-O-AnaSro
Ćwiczenia (CW)
Semestr letni 2019/2020
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje | |
---|---|---|---|---|---|
1 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Justyna Dobrowolska-Iwanek, Małgorzata Tyszka-Czochara, Joanna Chłopicka, Mirosław Krośniak | 7/ |
|
|
2 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Małgorzata Tyszka-Czochara, Joanna Chłopicka, Mirosław Krośniak, Justyna Dobrowolska-Iwanek | 7/ |
|
|
3 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Małgorzata Tyszka-Czochara, Justyna Dobrowolska-Iwanek, Joanna Chłopicka, Mirosław Krośniak | 7/ |
|
|
4 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Małgorzata Tyszka-Czochara, Joanna Chłopicka, Mirosław Krośniak, Justyna Dobrowolska-Iwanek | 8/ |
|
|
5 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Małgorzata Tyszka-Czochara, Mirosław Krośniak, Justyna Dobrowolska-Iwanek, Jadwiga Kryczyk-Kozioł | 8/ |
|
|
6 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Małgorzata Tyszka-Czochara, Mirosław Krośniak, Justyna Dobrowolska-Iwanek, Jadwiga Kryczyk-Kozioł | 8/ |
|
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.