Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Produkcja potraw [LE.DI.2S.1f1264] Semestr zimowy 2021/2022

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek

Jadwiga Helbin, Joanna Zając
niestandardowa częstotliwość14:00 Ćwiczenia, grupa 2 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 14:00 - 16:15 Sala s. jednostki-biochem, budynek nr Kop7
Jadwiga Helbin, Joanna Zając
niestandardowa częstotliwość14:00 Ćwiczenia, grupa 1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 14:00 - 16:15 Sala s. jednostki-biochem, budynek nr Kop7
Agata Skop-Lewandowska
niestandardowa częstotliwość14:00 Seminarium, grupa 1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 14:00 - 16:15 Sala s. jednostki-higien, budynek nr Kop7

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Kopernika 7

ul. Gołębia 24, 31-007 Kraków https://www.uj.edu.pl kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0 usosweb12b