Trendy w żywieniu osób zdrowych
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | LE.LE.JN.3f1615 |
Kod Erasmus / ISCED: |
(brak danych)
/
(0912) Medycyna
|
Nazwa przedmiotu: | Trendy w żywieniu osób zdrowych |
Jednostka: | Wydział Lekarski |
Grupy: |
GRUPA NAUKI PRZEDKLINICZNE |
Punkty ECTS i inne: |
2.00
|
Język prowadzenia: | polski |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2023/2024" (zakończony)
Okres: | 2023-10-01 - 2024-01-28 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Seminarium, 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Agata Skop-Lewandowska | |
Prowadzący grup: | Jadwiga Helbin, Agata Skop-Lewandowska, Joanna Zając | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.cm-uj.krakow.pl/pl/document/dc0b5d2d-20fb-4c8d-8105-8cf0a865c5c2.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Przedmiot - Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.