Podstawy żywienia człowieka [LE.DI.1S.1o1027]
Rok akademicki 2020/2021
Ćwiczenia,
grupa nr 3
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Podstawy żywienia człowieka [LE.DI.1S.1o1027] | ||||||||||
Zajęcia: |
Rok akademicki 2020/2021 [20/21]
(zakończony)
Ćwiczenia [CW], grupa nr 3 [pozostałe grupy] |
||||||||||
Termin i miejsce:
|
|||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||
Liczba osób w grupie: | 17 | ||||||||||
Limit miejsc: | 17 | ||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie lub ocena | ||||||||||
Prowadzący: | Jadwiga Helbin, Agata Skop-Lewandowska, Paulina Tomaszewska | ||||||||||
Uwagi: |
Kierunek dietetyka, studia stacjonarne I rok I stopień - ćwiczenia III |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.