Analiza i ocena jakości żywności [LE.DI.1S.2o0026]
Semestr letni 2020/2021
Ćwiczenia,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Analiza i ocena jakości żywności [LE.DI.1S.2o0026] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2020/2021 [20/21L]
(zakończony)
Ćwiczenia [CW], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 7 |
Limit miejsc: | 7 |
Zaliczenie: | Zaliczenie lub ocena |
Prowadzący: | Joanna Chłopicka, Justyna Dobrowolska-Iwanek, Joanna Jagła, Mirosław Krośniak, Małgorzata Tyszka-Czochara |
Uwagi: |
Kierunek dietetyka, studia stacjonarne I stopnia II rok - ćwiczenia I |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.