Plan zajęć przedmiotu Technologia żywności i potraw [WL-T2.Tech.Żyw.Potr.] Semestr letni 2019/2020
Zajęcia bez konkretnego terminu:
- Technologia żywności i potraw - Ćwiczenia przedkliniczne (s. jednostki-biochem bud.Kop7), Jadwiga Helbin, Joanna Zając
- Technologia żywności i potraw - Ćwiczenia przedkliniczne (s. jednostki-biochem bud.Kop7), Jadwiga Helbin, Joanna Zając
- Technologia żywności i potraw - Ćwiczenia przedkliniczne (s. jednostki-biochem bud.Kop7), Jadwiga Helbin, Joanna Zając
- Technologia żywności i potraw - Ćwiczenia przedkliniczne (s. jednostki-biochem bud.Kop7), Jadwiga Helbin, Joanna Zając
- Technologia żywności i potraw - Ćwiczenia przedkliniczne (s. jednostki-biochem bud.Kop7), Jadwiga Helbin, Joanna Zając
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Kopernika 7