Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Technologia żywności i potraw [WL-T2.Tech.Żyw.Potr.] Semestr letni 2019/2020

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Artur Potocki, Agata Skop-Lewandowska
13:45 Seminarium, grupa 1 każdy poniedziałek, 13:45 - 16:00 Sala s. jednostki-higien, budynek nr Kop7
Artur Potocki, Agata Skop-Lewandowska
16:00 Seminarium, grupa 2 każdy poniedziałek, 16:00 - 18:15 Sala s. jednostki-higien, budynek nr Kop7

Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek

ul. Gołębia 24, 31-007 Kraków https://www.uj.edu.pl kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 usosweb12b