Analiza i ocena jakości żywności
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | LE.DI.1S.2o0026 |
Kod Erasmus / ISCED: |
(brak danych)
/
(0912) Medycyna
|
Nazwa przedmiotu: | Analiza i ocena jakości żywności |
Jednostka: | Wydział Lekarski |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
2.00
|
Język prowadzenia: | polski |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2023/2024" (w trakcie)
Okres: | 2024-02-26 - 2024-06-16 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia, 27 godzin
Wykład w formie kształcenia na odległość, 8 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Paweł Zagrodzki | |
Prowadzący grup: | Joanna Chłopicka, Justyna Dobrowolska-Iwanek, Mirosław Krośniak, Jadwiga Kryczyk-Kozioł, Małgorzata Tyszka-Czochara, Paweł Zagrodzki | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.cm-uj.krakow.pl/pl/document/29d49e09-fd1b-4543-b526-8fd5767fae2a.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.