Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Technologia żywności i potraw [LE.DI.1S.2o1583] Semestr letni 2020/2021
Ćwiczenia, grupa nr 2

Przejdź do planu zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot: Technologia żywności i potraw [LE.DI.1S.2o1583]
Zajęcia: Semestr letni 2020/2021 [20/21L] (zakończony)
Ćwiczenia [CW], grupa nr 2 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce: Podana informacja o terminie jest orientacyjna. W celu uzyskania pewnej informacji obejrzyj kalendarz roku akademickiego lub skontaktuj się z wykładowcą (nieregularności zdarzają się przede wszystkim w przypadku zajęć odbywających się rzadziej niż co tydzień). (brak danych)
Liczba osób w grupie: 7
Limit miejsc: 7
Zaliczenie: Zaliczenie lub ocena
Prowadzący: Jadwiga Helbin, Joanna Zając
Uwagi:

Kierunek dietetyka, studia stacjonarne I stopnia II rok - ćwiczenia II

Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
ul. Gołębia 24, 31-007 Kraków https://www.uj.edu.pl kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 usosweb12b