Technologia żywności i potraw [LE.DI.1S.2o1583]
Semestr letni 2020/2021
Ćwiczenia,
grupa nr 2
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Technologia żywności i potraw [LE.DI.1S.2o1583] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2020/2021 [20/21L]
(zakończony)
Ćwiczenia [CW], grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 7 |
Limit miejsc: | 7 |
Zaliczenie: | Zaliczenie lub ocena |
Prowadzący: | Jadwiga Helbin, Joanna Zając |
Uwagi: |
Kierunek dietetyka, studia stacjonarne I stopnia II rok - ćwiczenia II |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.